Jasmins Diner

  • Voorafjes

  • Carpaccio

    • 8,50
  • Zalmbonbon

    • 8,50
  • Champignons in bierbeslag

    • 6,50
  • Soep tomaten / groente

    • 5,50
  • Turks brood met aioli, tzatziki en Jasminsaus

    • 5,50
  • Platters (2 personen)

    Alle platters worden geserveerd op schalen met verschillende warme en koude gerechten, brood, couscous, aardappelblokjes, frisse salades, peppadews, dadels, olijven, Turks brood, 3 soorten dips, hummus, baba ganoush en tzatziki, drie soorten saus; aioli, teriyaki en Jasminsaus.

  • Oosterse platter

    • p.p. 19,50

    Yakatori kipspiesjes, geroosterde beefpuntjes, gefrituurde garnaal en gestoofd lamsvlees

  • Vis platter

    • p.p. 19,50

    Hele gambas, dorade, oesters, zalmstukjes, gerookte zalm en calamaris

  • Vegatarische platter

    • p.p. 19,50

    Gevulde paprika, wijnbladeren rijst dolmas, gefrituurde aubergines en champignons en geroosterde worteltjes met geitenkaas

  • Jasmin’s platter

    • p.p. 19,50

    Carpaccio, gerookte zalm, geroosterde beefpuntjes, kippenpoot, lamskebab, gamba's en zalmstukjes

  • Stoofpotjes

    Onze stoofpotjes worden geserveerd met Turks brood en een frisse salade

  • Kip

    • 14,50

    Op Catalaanse wijze bereid met kippenpootjes, tomaat, citroen, saffraan en knoflook

  • Lamsvlees

    • 14,50

    Op Oosterse wijze bereid met lamsvlees, harissa, ui, laurier, koriander en komijn

  • Vegetarisch

    • 14,50

    Op mediteraanse wijze bereid met aardappel, courgette, wortel, venkel, oregano en tijm