Platters – zonder titel

Alle platters worden geserveerd op schalen met verschillende warme en koude gerechten, brood, couscous, aardappelblokjes, frisse salades, peppadews, dadels, olijven, Turks brood, 3 soorten dips, hummus, baba ganoush en tzatziki, drie soorten saus; aioli, teriyaki en Jasminsaus. – 2 personen.

  • Oosterse platter

    • 19,50 p.p.

    Yakatori kipspiesjes, geroosterde beefpuntjes, gefrituurde garnaal en gestoofd lamsvlees

  • Vis platter

    • 19,50 p.p.

    Hele gambas, dorade, oesters, zalmstukjes, gerookte zalm en calamaris

  • Vegetarische platter

    • 19,50 p.p.

    Gevulde paprika, wijnbladeren rijst dolmas, gefrituurde aubergines en champignons en geroosterde worteltjes met geitenkaas

  • Jasmin’s platter

    • 19,50 p.p.

    Carpaccio, gerookte zalm, geroosterde beefpuntjes, kippenpoot, lamskebab, gamba’s en zalmstukjes