Platters – zonder titel

Alle platters worden geserveerd op schalen met verschillende warme en koude gerechten, brood, couscous, aardappelblokjes, frisse salades, peppadews, dadels, olijven, Turks brood, 3 soorten dips, hummus, baba ganoush en tzatziki, drie soorten saus; aioli, teriyaki en Jasminsaus. – 2 personen.

Oosterse platter

19,50 p.p.

Yakatori kipspiesjes, geroosterde beefpuntjes, gefrituurde garnaal en gestoofd lamsvlees

Vis platter

19,50 p.p.

Hele gambas, dorade, oesters, zalmstukjes, gerookte zalm en calamaris

Vegetarische platter

19,50 p.p.

Gevulde paprika, wijnbladeren rijst dolmas, gefrituurde aubergines en champignons en geroosterde worteltjes met geitenkaas

Jasmin’s platter

19,50 p.p.

Carpaccio, gerookte zalm, geroosterde beefpuntjes, kippenpoot, lamskebab, gamba’s en zalmstukjes